ellyn's FotoPage

By: ellyn ejam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Apr-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
A Famosa Again....

Tgh Mandi
Dlm Kondo..dgn Daddy
Dlm Kondo...dgn Mummy
View all 18 photos...
Actually ader byk tempat lain yg menarik but....for me a famosa offerred a lots of things.....2 days 1 nite penuh dgn activities for our family. Booking dah awal but kena choose weekend of coz sbb mummy n daddy mmg tak bole amik cuti. Takpela....eventhou toward end of school holiday kurang2nyer dpt jugak anak2 berjln. Kalau dulu masa aku kecik smp merengek blum tentu dpt gi memana.....Tapi zaman dah berubah kan.....
Smp jer kat afamosa terus gi check in kat kaunter...hahahha bijak pandai btul time for check in rupanya 3.30 then terus la gi safari......n tgk wild2 west......dulu abang dgn kakak dah penah pegi but dis time ulang tayang but stil dorg suka gak.....biasakler ader pak lawak jugak.....tgk bird show kejap then terus gi check in....
Ptg gi beli mkn for diner skali sbb mkn kat a famosa mmg mahal. Mlm gi Cowboy town...tgk red indian show, Carnival Parade....and Bunga Api tu yg best. But yg paling best is tgk 4D theater....abis basah seluar gua.....dgn ikhwan terjerit2 lagi.....nak citer pun tak pandai kena feel sendiri baru rasa best ke tak.
Mlm tgk game Liverpool then tido. Breakfast time.....lepas bf blk hotel bagi dorg mandi dlm bath tub puas2 terus blk gi jenjln tesco melaka. Ptg gi kedai ikan........beli air lagi (nnt kalau dah berhasil gua letak pic dlm ni)


Thursday, 10-Apr-2008 03:22 Email | Share | | Bookmark
Petro Sains

Daddy n Bdak2
Mummy n Ikhwan
With Dinosour
View all 8 photos...
Asyik dok dengar org pi sana then teringin nak pegi jugak atleast once. Smp kat sana rupanya dia ader time2 yg dah disetkan so....set kul 1 kot masa tu tak ingat ler. Luckily amik yg pukul 1 sbb daddy kena gi site kat wangsa maju antar kunci...lepas amik tiket tu terus pegi wangsa maju antar kunci.
Bdak2 tu suma dah kehausan.....singgah kat stesen minyak sblah carrefour wangsa maju.
Hmmm....as a summary, rasanya umur anak2 aku ni blum masanya lagi nak melwt petrosains...dorg mcm blur2 jer cuma part naik helikopter tu.....main2 kat dlm tu jer yg dorg seronook. other things dorg tak pandai nak explore lagi.....



Wednesday, 9-Apr-2008 04:58 Email | Share | | Bookmark
Visit Fara - 24 February

Adik Ikhwan dgn Daddy
Abang Irfan Solo
Kakak Yana dgn Mummy
View all 6 photos...
Lama dah nak dok melawat akhirnyer berjaya jugak. Ejam dok bz dgn keja jer la ni. Ari ni pun keja jugak nak buat mcm maner....On da way tu gi singgah breakfast kat Awan Besar. Takut kang smp pagi sgt terkejut plak fara.
Dulu pernah la pegi umah MIL fara itu pun masa majlis kenduri kawin kat seblah Hamid....Jalan pun dah lain skang ni....byk new construction. Land mark yg hamid pesan ari tu....Durian Gergasi kat blah kanan then msk simpang tu. Hampir2 terlepas jugak sbbnyer kubah depan umah MIL fara tu rendah jer.....
Adik mmg suka sgt dgn baby....ader chances je sure dia kiss. Lydia dok ralat main dgn anak2 aku, seronok plak tgk dorg. Fara n baby Idlan (btul tak namanyer) alhamdulillah sihat. Tak lama kat situ sbb ejam nak gi keja..


Saturday, 17-Nov-2007 03:09 Email | Share | | Bookmark
Skytrex @ Bukit Cerakah, Shah Alam

Dlm Keta...Seblum Bergerak
Kakak Ngantuk lagi
On the way to skytrex
View all 24 photos...
Reunion again with frens masa Team Building dulu...Skytrex as suggested by Sharax n Jannah.
Karin, Jannah & Shara dah try....jeles i tau. Hmmmm...lmbt plak bangun aritu so sori to Karin, Hanum & Nor (new team member).....dgn nak kena setelkan my kids lagi...luckily sempat jugak reached R&R Awan Besar dekat kul 8.30 jugak ler.
Smp2 tu.....sebenarnya tak dpt nak buat yg for adult sbb dah fully booked. But berkat usaha Pie n Karin akhirnya dpt jugak buat yg kids punyer.
Hmmmm.....jgn ingat kids punyer mudah.....kena try baru tau.

But....u guys best....helpful being my babytaker...tat time....Thanks a lot...bebeh




Thursday, 15-Nov-2007 01:16 Email | Share | | Bookmark
Appreciation Day

Make-up session
Wau Bulan Dancers
Kuda Kepang Dancers
View all 6 photos...
At last.....jadi pun appreciation day for alya's skool. Masuk 3x dok cancel/postponed cuti sbb dorg tak dpt nak booked dewan for the event. Confuse mak cik.....Dis time around kakak tak amik sijil pun sbb baru 5 years....sijil for 6 years yg dah kira graduated. Kakak buat performance....wau bulan...meriah gitu


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net